Slogan adoptat: “Un OM, un Cuvant – Totul pentru Dezvoltare Durabilă!”

Viziunea

Viziunea Organizaţiei este de a uni şi dezvolta într-un timp cât mai scurt şi într- un sistem integrat de valori toţi factorii interesaţi.

În cadrul grupului de factori interesaţi se înscriu absolvenţii (atât absolvenţii de studii liceale şi profesionale dornici să-şi continue pregătirea în domeniu cât şi absolvenţii de facultate care doresc să se perfecţioneze), cadrele didactice, cercetătorii şi personalul TESA din domeniile de interes, fermierii, producătorii, specialiştii.

Pentru aceasta, Asociaţia profesională militează pentru Dezvoltarea Durabilă a Regiunii, pentru constituirea şi dezvoltarea armonioasă a sistemelor integrate între producătorii de produse agro-alimentare (beneficiari ai investiţiilor), producătorii de input-uri, consultanţii tehnici de specialitate, agenţii finanţatori şi autorităţile publice.

Obiectivele au fost şi sunt corelate întotdeauna cu Viziunea de dezvoltare iar pentru fiecare obiectiv au fost construite strategii (bazate pe Analiza SWOT a Organizaţiei, pe politicile europene de mediu, pe dezvoltarea continuă a Resurselor Umane, pe politicile de securitate alimentară).

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: